Aanmelden voor scholing via Brabant Leert tijdelijk niet mogelijk, loopbaanadvies kan nog steeds worden aangevraagd

Vanwege de grote hoeveelheid aanvragen moeten we het aanmeldproces voor scholing tijdelijk stoppen. 

Inmiddels hebben we via Brabant Leert meer dan 10.000 Brabanders geholpen met een gratis opleiding, loopbaancoaching of ontwikkeladvies. Gratis voor de Brabander houdt in dat de kosten op een andere manier gedekt moeten worden. Door steun van onze partners, het bedrijfsleven, opleiders, de provincie en het rijk hebben we tot nu toe al deze trajecten kunnen financieren. 

De Brabantse honger naar kennis en Leven Lang Ontwikkelen bleek nog vele malen groter dan gedacht. Het bijkomende resultaat is dat we eerder dan verwacht door onze middelen heen zijn. Concreet: we moeten tijdelijk dicht met de nadruk op “tijdelijk”. Je oriënteren op toekomstige scholing blijft uiteraard mogelijk maar het aanmelden voorlopig niet.

Op de achtergrond zijn we heel hard aan het werk om andere en nieuwe middelen naar Brabant te halen zodat we nog veel meer Brabanders kunnen ondersteunen in het Leven Lang Ontwikkelen. Zodra dit gelukt is zullen we dat hier communiceren en de aanmeldmogelijkheden weer openzetten. Hou de website dus goed in gaten! 

Team Brabant Leert

Gratis SkillsTown AI & ChatGPT Academy

Stoom jezelf klaar voor de AI-revolutie met een selectie uit onze live online colleges over AI. 
Ontwikkel je kennis en skills op het gebied van AI en ChatGPT met elke donderdag een live online college.

Dit online college wordt opgenomen in de studio Eindhoven en is later ook weer terug te kijken!

Gratis Office Basis e-learnings

Deze online leerlijn geeft je een goede basis in het gebruik van de Microsoft Office producten. 
Je doet de introductietraining van de bekendste en meest gebruikte Office producten.

Een perfecte start voor effectief werken met Office. Denk daarbij aan Word, Excel, PowerPoint en Outlook Basis

Na aanmelding voor deze leerlijn heb je 3 maanden gratis toegang.

Werk verandert. Ook in Brabant.

Verander jij mee?

Nieuwe technologieën veranderen onze wereld en het werk dat we doen. Maar ook maatschappelijke veranderingen als de vergrijzing, klimaatverandering en toenemende mobiliteit zorgen voor andere behoeftes vanuit de maatschappij. Sommige banen veranderen of verdwijnen misschien wel helemaal. Tegelijkertijd ontstaan er ook weer helemaal nieuwe banen. 

Om werkenden en werkzoekenden hierop voor te bereiden, helpt Brabant Leert alle Brabanders die willen om- of bijscholen. Dat doen we met informatie, een groot aanbod van (online) scholing en het geven van persoonlijk advies en begeleiding. Het platform geeft direct toegang tot cursussen, trainingen en opleidingen voor alle inwoners van de provincie Noord-Brabant. 

De verschillende opleidingen en begeleidingstrajecten worden aangeboden door de Brabantse ROC’s, hogescholen, private scholingsaanbieders, en in de toekomst ook de universiteiten.

Brabant Leert helpt je verder!

Ik weet wat ik wil

Ga direct naar het uitgebreide opleidingsaanbod.

Ik weet nog niet wat ik wil

Weet je nog niet waar je toekomst ligt of hoe je daar het beste kan komen? Meld je aan voor loopbaanadvies of doe de Talentcenter Check!

Bekijk de verschillende transities in Brabant

Energietransitie

Circulaire transitie

Mobiliteitstransitie

Gezondheidstransitie

Digitalisering transitie

Voedseltransitie

Zij gingen de uitdaging al aan

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.