The future is now

Door globalisering, ontwikkelingen van het internet en het toegenomen gebruik van slimme apparaten is digitalisering een transitie die al een tijdje bezig is. Toch zeggen experts dat we in een nieuwe fase zijn gekomen waarin machines en algoritmes nog slimmer worden (3D-printing, kunstmatige intelligentie, machine/deep learning), er meer toepassingen met elkaar verbonden worden (internet of things, smart cities, blockchain) en de digitale wereld vervlochten raakt met de fysieke en biologische wereld (mixed/augmented reality, neuro-implantaten, genetische manipulatie). 

IT’ers en techneuten pionieren op dit vlak en maken deze ontwikkelingen mogelijk. Wil jij een bijdrage leveren aan digitalisering in Brabant, maar weet je nog niet goed hoe? Vraag dan loopbaancoaching aan. 

Weet jij hoe je wil bijdragen aan de digitalisering, maar ontbreekt het nog aan een passende opleiding? Kijk dan snel bij de opleidingen en start met een scholingstraject.

Nog niet zeker of digitalisering of AI iets voor jou is?

Loopbaanadvies traject

Heb je de behoefte aan uitgebreid advies over jouw loopbaan en toekomst, vraag dan loopbaanadvies aan. In meerdere gesprekken krijg jij inzicht in jouw talenten en hoe en waar je deze in de toekomst in kunt zetten. Woon je in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Eindhoven, meld je dan direct aan.

Op welke sectoren heeft deze transitie impact?

IT

De IT-sector is continu in beweging. Ook hier ontstaan de komende jaren nieuwe systemen en werkwijzes. Verder zal er nagedacht moeten worden over zaken als privacy en beveiliging. Als IT’er moet je mee met de tijd en de ontwikkelingen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.