Wij helpen je met jouw ontwikkeling

Vraag nu loopbaanadvies aan!

Oog voor jouw carrière

Om je te helpen om je blik op jouw toekomst scherp te krijgen, bieden de loopbaancoaches van Brabant Leert uitkomst! Of je nou een kort loopbaanadviesgesprek nodig hebt om te sparren of dat je behoefte hebt aan uitgebreidere loopbaancoaching, we helpen je graag verder. Meld je vooral aan, we helpen je graag verder!

Meld je direct aan voor loopbaanadvies

Loopbaanadvies Traject

Heb je de behoefte aan uitgebreid advies over jouw loopbaan en toekomst, vraag dan loopbaanadvies aan. In meerdere gesprekken krijg jij inzicht in jouw talenten en hoe en waar je deze in de toekomst in kunt zetten. Woon je in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Eindhoven, meld je dan direct aan via de linker knop.​

Een leven lang ontwikkelen!

Sommige mensen doen dit uit zichzelf, anderen hebben er graag wat hulp bij. Voor de mensen die graag wat hulp hebben bij het leven lang ontwikkelen is er het Leerwerkloket. Of je nou werkzoekende, werknemer, zzp'er of werkgever bent. Je kunt bij ons terecht met al je vragen over leren en werken.

Het Leerwerkloket geeft scholings- en loopbaanadvies. Dit doen wij deskundig, onafhankelijk en kosteloos. Een persoonlijke aanpak is onze standaardprocedure. Onze adviseurs weten hoe je leren en werken kunt combineren. Het Leerwerkloket vormt een brug tussen onderwijs, overheid, werkgever en werknemer. Wie je ook bent en wat je vraag ook is: wij zijn er voor jou!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.