Wij helpen je
met jouw ontwikkeling

Vraag nu gratis ontwikkeladvies aan!

Oog voor jouw carrière

Om je te helpen om je blik op jouw toekomst scherp te krijgen, bieden de loopbaancoaches van Brabant Leert uitkomst! Of je nou een kort loopbaanadviesgesprek nodig hebt om te sparren of dat je behoefte hebt aan uitgebreidere loopbaancoaching, we helpen je graag verder. Dankzij de subsidieregeling van NL Leert Door, kun je hier via Brabant Leert kosteloos gebruik van maken. Meld je vooral aan, we helpen je graag verder!

Meld je direct aan voor gratis ontwikkeladvies

Gratis Ontwikkeladvies Traject

Heb je de behoefte aan uitgebreid advies over jouw loopbaan en toekomst, vraag dan gratis ontwikkeladvies aan. In meerdere gesprekken krijg jij inzicht in jouw talenten en hoe en waar je deze in de toekomst in kunt zetten. Dit is voor jou volledig kosteloos, dankzij de NL Leert Door regeling waar je via Brabant Leert gebruik van kan maken. Woon je in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven, meld je dan direct aan via de linker knop.​ Let op! Ben je woonachtig in de regio Helmond, dan wijkt het aanmeldproces af. Klik in dat geval hieronder op de rechter knop.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.