Masterclasses

Het hele jaar door, geheel gratis te volgen.

Hoe werken de gratis masterclasses?

Onze partners bieden op meerdere momenten in het jaar gratis masterclasses aan. Maak laagdrempelig kennis met bepaalde onderwerpen en thema’s, interessante sprekers of nieuwe opleidingen. De masterclasses vinden zowel online als op locatie plaats. Bekijk hieronder het actuele aanbod. 

Volg een masterclass die aansluit bij jouw wensen

Vakcommunity Leven Lang Ontwikkelen

Wil je je verder verdiepen in verschillende aspecten van Leven Lang Ontwikkelen? Zoek je mooi online materiaal voor onderwijs dat je vormgeeft? Dan kun je kosteloos gebruik maken van de modules van Vakcommunity Leven Lang Ontwikkelen.

Fontys Pro

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, inspiratie opdoen of je netwerk uitbreiden? Dat kan bij Fontys Pro. Bekijk de opleidingen en cursussen, events, minicolleges, nieuws of verhalen, passend bij jouw vakgebied.

SPARK Campus

De SPARK Campus biedt verschillende, voornamelijk technisch georiënteerde trainingen aan die je direct kunt toepassen in de praktijk. De Nano modules binnen het aanbod zijn volledig kosteloos te volgen, voor het overige aanbod wordt wel een vergoeding gevraagd.

Wij staan voor je klaar!

Met opleidingsaanbod en loopbaanadvies helpen we veel medewerkers in Brabant. Als werkgever met een opleidingsbehoefte, kun je ook zelf subsidie aanvragen. Neem hiervoor, en voor andere vragen vooral contact met ons op. Stuur ons een mail met je vraag en wij nemen z.s.m. contact met je op. Brabant Leert wordt hierin ondersteund door o.a. VNO-NCW Brabant Zeeland.