Met logistiek kom je ergens!

Logistiek is een diverse sector en daardoor is er enerzijds sprake van een grote groei in bijvoorbeeld post- en pakketvervoer, maar heeft corona een grote negatieve impact gehad op de luchtvaart en het personenvervoer. Brabant is een grote logistieke provincie en er liggen goede kansen voor de toekomst. Lees hier meer over de kansberoepen en de opleidingen die Brabant Leert daarbinnen biedt!

Nog niet zeker of de Logistiek iets voor jou is?

Uitgebreide loopbaancoaching

Heb je de behoefte aan uitgebreid advies over jouw loopbaan en toekomst, vraag dan loopbaanadvies aan. In meerdere gesprekken krijg jij inzicht in jouw talenten en hoe en waar je deze in de toekomst in kunt zetten. Woon je in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Eindhoven, meld je dan direct aan.

Beroepen in de logistiek met perspectief

Interne logistiek

Interne logistiek gaat om het transport van materialen in het bedrijf of distributiecentrum. Met de juiste (korte) opleidingen kun je sneller aan de slag als bijvoorbeeld heftruckchauffeur.

Logistiek medewerker

Binnen de logistiek groeien een aantal vakgebieden buitengewoon snel, waardoor er een groeiende vraag is naar logistiek medewerkers. De functie van logistiek medewerker is zeer divers en biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om door te groeien tot teamleider.

Koerier

Het behoeft weinig toelichting dat het beroep van koerier al jaren veel mogelijkheden biedt en dat dit door corona alleen nog maar verder toegenomen is. Met de juiste opleiding liggen er veel baanmogelijkheden in de regio Brabant.

Opleidingen in logistiek

Filter op beroep

Koerier Interne logistiek

Koerier

opleidingen

Basiskoerier bestelauto

Interne logistiek

opleidingen

Basiscursus Heftruckchauffeur

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.