De horeca is diverser dan je denkt

Er is krapte op de arbeidsmarkt en dat merken ze in de horeca. Voor de meeste horecaondernemers is het vinden van goed personeel de grootste uitdaging op het moment. Werkelijk alle registers gaan open en dat brengt natuurlijk ook kansen met zich mee als je graag in deze sector actief wil zijn of worden. Wat past er bij jou? Werken achter de bar of in de bediening van een café of restaurant, is weer heel anders dan werken als caissière in een bedrijfskantine. En werken als barista in een koffiebar is weer heel anders dan wanneer je chefkok of afwasser bent in een professionele keuken. Op Brabant Leert bieden we relevante opleidingen aan die jou nog interessanter maken voor werkgevers in de sector. 

Nog niet zeker of horeca iets voor jou is?

Uitgebreide loopbaancoaching

Heb je de behoefte aan uitgebreid advies over jouw loopbaan en toekomst, vraag dan loopbaanadvies aan. In meerdere gesprekken krijg jij inzicht in jouw talenten en hoe en waar je deze in de toekomst in kunt zetten. Woon je in de regio Breda, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Eindhoven, meld je dan direct aan.

Beroepen in de horeca met perspectief

Bediening en barpersoneel

Ben je klantgericht, werk je graag netjes en ben je flexibel met je werktijden, dan zit de horeca momenteel te springen om jou. De volgende functies zijn volop beschikbaar: barmedewerker, bediening en verkoopmedewerkers in o.a. brood en banket. Brabant Leert biedt een aantal opleidingen om jou nog beter voor te bereiden op een rol in de horeca.

Hotelmedewerkers

Mensen gaan er weer graag op uit en dus zijn er tal van banen beschikbaar binnen het hotelwezen. Niet alleen in de horeca, maar ook in bijvoorbeeld de schoonmaak. Heb je altijd al aan de slag gewild in de keuken van een hotel of restaurant, dan is dit het moment, want er is een groot te kort aan keukenpersoneel.

Opleidingen in horeca

Filter op beroep

Horeca medewerker Kok

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag bij jouw vragen op het gebied van leren en werken. Want het is leuk om te leren, maar je moet wel weten wat bij je past. Wij helpen je jouw vragen in kaart te brengen en de juiste keuze te maken. Chat met ons en we helpen je verder.