Je wil het beste voor je werknemers

Jouw organisatie merkt ongetwijfeld de impact van de veranderende arbeidsmarkt op vele fronten. Ondernemers en werkgevers zijn in deze tijd vaak crisismanager en voelen de verantwoordelijkheid om actief na te denken over de toekomst van hun medewerkers. Maar waar moet je beginnen? Brabant Leert helpt je op weg door je te ondersteunen in de ontwikkeling van je medewerkers. Naast informatie over de verschillende groeisectoren en maatschappelijke transities in Brabant, bieden we ook opleidingen en loopbaanadvies. Maak daar vooral gebruik van!

Welke situatie omschrijft jou het best?

Ik wil mijn medewerkers helpen om zich verder te ontwikkelen

Speciaal voor de groeisectoren in Brabant, biedt Brabant Leert een uitgebreid aanbod kwalitatieve opleidingen van zowel de regionale MBO's als commerciƫle opleiders. Bekijk het aanbod en informeer vooral ook werknemers over deze mogelijkheid!

Ik wil mijn medewerkers op weg helpen naar nieuw werk

Waar Brabant sterke groeisectoren kent, zijn er ook een aantal sectoren waar de komende jaren banen zullen verdwijnen. Ook binnen groeiende sectoren veranderen de arbeidsomstandigheden. Hierdoor veranderen of verdwijnen werkzaamheden. Als werkgever wil je jouw medewerkers hier zo goed mogelijk op voorbereiden. Helaas is het nog niet zo makkelijk om hier een actieve en juiste rol in te nemen. Hier ondersteunt Brabant Leert je graag bij met loopbaanadvies voor jouw medewerkers!

Relevante transities in Brabant

Energietransitie

Circulaire transitie

Mobiliteitstransitie

Gezondheidstransitie

Digitalisering transitie

Voedseltransitie

Wij staan voor je klaar!

Met opleidingsaanbod en loopbaanadvies helpen we veel medewerkers in Brabant. Als werkgever met een opleidingsbehoefte, kun je ook zelf subsidie aanvragen. Neem hiervoor, en voor andere vragen vooral contact met ons op. Stuur ons een mail met je vraag en wij nemen z.s.m. contact met je op. Brabant Leert wordt hierin ondersteund door o.a. VNO-NCW Brabant Zeeland.