Webinars Brabant Leert

Bekijk hier de webinars over de meest relevante ontwikkelingen en transities in de Brabantse arbeidsmarkt.

Webinars Brabant Leert

Brabant Leert helpt alle werkende Brabanders die zich willen laten om- of bijscholen met informatie, een groot aanbod van (online) scholing en het geven van persoonlijk advies en begeleiding. Naast toegang tot loopbaanadvies en relevante opleidingen, bieden we Brabanders middels webinars ook inzicht in de meest relevante ontwikkelingen en transities in de Brabantse arbeidsmarkt.

Experts binnen hun vakgebied geven hun visie en tips op deze relevante ontwikkelingen. Het aanbod webinars wordt continu uitgebreid. Bekijk het aanbod hieronder!

Energietransitie

De energietransitie leidt tot kansen op de arbeidsmarkt. In dit webinar geven o.a. Ton Schuurmans (manager Enexis) en Maarten Lapien (docent installatietechniek)  hun op visie op deze ontwikkeling.

Digitalisering en AI

Artificiële Intelligentie (AI) wordt sterk bepalend voor onze toekomstige welvaart en welzijn. AI gaat ook een steeds grotere rol spelen op de arbeidsmarkt. In dit webinar geven o.a. Emile Aarts (hoogleraar Computer Science Tilburg), Su Yin Timp (medeoprichter van I.AMDIGITAL) en Maarten Hoogwout (eigenaar van WWA) hun op visie op deze ontwikkeling.

Gezondheidszorg en technologie

Wat is de impact van nieuwe zorgtechnologie op bestaande zorgprocessen? Wat betekenen de technologische ontwikkelingen voor mijn zorgorganisatie? Op welke wijze heeft dit invloed op het werk van mij als zorgprofessional? Ben je geïntrigeerd en wil je hier meer over te weten te komen? Meld je dan aan voor het webinar Gezondheidszorg en Technologie van Brabant Leert.

Voedseltransitie

Voedsel raakt onze leefomgeving. Het is vrijwel overal zichtbaar. Willen we zorg dragen voor onze toekomstige generaties en de planeet, dan moeten we fundamenteel anders omgaan met voedsel. Dit biedt, naast de positieve invloed op het milieu en op onze gezondheid ook veel andere kansen. Denk aan nieuwe banen en opleidingen, gezonde verdienmodellen en verbeterde samenwerkingsvormen. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Wil je meer weten over welke mogelijkheden de verschillende transities in Brabant jou als werkgever bieden? Of heb je vragen over het ontwikkelen van je medewerkers i.r.t. deze transities? Stuur ons vooral een mail, we helpen je graag verder.