Webinar Digitalisering en AI

Digitalisering en AI

Artificiële Intelligentie (AI) wordt sterk bepalend voor onze toekomstige welvaart en welzijn. We staan er nauwelijks bij stil, maar AI is al lang onderdeel van ons dagelijks leven. Op sociale media besluit een AI-systeem wat je te zien krijgt, als je solliciteert kan het zo zijn dat een AI technologie je CV leest. Ook organisaties maken inmiddels gebruik van AI om hun diensten te personaliseren en processen te optimaliseren. AI gaat dus ook een steeds grotere rol spelen op de arbeidsmarkt. Uiteindelijk zal iedereen zich moeten verdiepen in de nieuwe technologische ontwikkelingen.

Maar wat is artificiële intelligentie precies? Welke invloed gaat AI hebben op ons leven en ons werk? Wat betekent dit voor mijn organisatie en voor mij persoonlijk?

Sprekers:

  • Emile Aarts: hoogleraar Computer Science in Tilburg en voorzitter van de werkgroep van de Nederlandse AI Coalitie over Menselijke AI, die zich bezighoudt met de ontwikkeling van het instrument van de ELSA Labs.
  • Su Yin Timp: medeoprichter van I.AMDIGITAL. Su Yin helpt bedrijven met e-learnings bij het opleiden van medewerkers over kunstmatige intelligentie en digitalisering.
  • Maarten Hoogwout: eigenaar van WWA in Oosterhout en voorzitter van Breda Robotics. WWA is gespecialiseerd in het automatiseren van productieprocessen met behulp van industriële robots